خواص گیاه خوراکی شنگ
گیاه شنگ گیاهی است که در فصل اردیبهشت و تیرماه سبز می شود و دارای طبع سرد و خشک است گیاه شنگ فواید زیادی دارد در این مقاله وب سایت وسیم خواص گیاه خوراکی شنگ، را برای شما عزیزان شرح می دهد
گیاه شنگ، شباهت زیادی به تره دارد از قسمت های مختلف این گیاه مانند برگ، ساقه و ریشه گیاه استفاده می شود و ریشه این گیاه دارای بیشترین خواص است .
خواص گیاه شنگ
روماتیسم، نقرس
گیاه شنگ، دارای خواص ضد التهابی قوی بوده و برای پیشگیری و درمان بیماری های زوماتیسم، آرتروز و نقرس مفید می باشد.
زخم معده
شنگ، برای زخم معده نقش محافظتی دارد و دیواره معده را تقویت می کند و همچنین در سم زدایی بدن از این گیاه استفاده میشود.
درمان کولیت و بیماری التهابی روده
گیاه دارای خواص متعدد درمانی در بسیاری از بیماریها از جمله زخمهای گوارشی، التهابات روده و اسهالهای گوارشی بوده و تقویت کننده و محافظت کننده کبد در برابر سموم است و همچنین گیاه شنگ، التیام دهنده زخمها و سوختگیها و بند آورنده خونریزیهای داخلی است.
درمان سرفه
گیاه شنگ، برای پاکسازی ریه ها و درمان خلط مفید بوده و خوردن مقدار کمی از آن به درمان سرفه کمک می کند.
درمان کچلی و زخم های پوستی
کمک به درمان کچلی و زخم های پوستی از خواص شنگ، در طب سنتی است. از ضماد برگهای این گیاه در ساخت کرم استفاده شده به منظور التیام زخمهای سطحی استفاده می شود.
طریقه مصرف گیاه شنگ
استفاده از آن در آش، سبزی پلو یا کوکو سبزی
استفاده به صورت خام در سبزی خوردن
برای استفاده درمانی و کاربرد دارویی نیز هم به صورت مصرف خوراکی و هم به صورت ضماد از آن استفاده می شود.
عوارض گیاه شنگ
تحقیقات نشان داده که مصرف سبزی شنگ کوهی برای افراد مبتلا به بیماری های کلیوی مضر می باشد.
موضوع: خواص گیاه خوراکی شنگ
مطالب مرتبط:
درمان پانیک و استرس با گیاهان دارویی
درمان شگفت انگیز و فواید چای ترخون
خواص دارویی و معرفی میوه آقطی سیاه