عوارض نوشیدن چای داغ
در یک بررسی جدید مشخص شده است که مصرف چای داغ باعث بروز بیماری های مری و دستگاه گوارش می شود.متخصص طبسنتی گفت: چای باید در استکانهای کوچک و حداکثر سه بار در روز و به صورت کمرنگ نوشیده شود. دکتر احسان میرانزاده پزشک عمومی در گفتو گو با خبرنگار ما، اظهار کرد: در گذشته مردم چای را به مقدار کم، کمرنگ و در استکانهای کوچک میخوردند و همچنین در زیر استکان یک نعلبکی هم بود که چایی را در آن میریختند تا خنک شود اما امروزه مشاهده میکنیم که چای در لیوانهای بزرگ و گاها پررنگ و به ویژه در میان قشر کارمندان به دفعات در طول روز استفاده میشود.
وی نوشیدن چای کم رنگ، ولرم وحداکثر سه بار در روز تاکید کرد و افزود: خوردن چای داغ و دهان سوز، احتمال ابتلا به سرطان معده و مری را به شدت افزایش میدهد.میرانزاده ادامه داد: در برخی از موارد چایی داغ موجب زخم معده هم شده و رفلاکس را در معده افزایش میدهد.این پزشک عمومی توصیه کرد: چای باید در استکانهای کوچک و حداکثر سه بار در روز و به صورت کم رنگ نوشیده شود و هیچگاه چای را به صورت غلیظ، داغ و در لیوان مصرف نشود.حسین یزدانی پزشک طب سنتی در گفتوگو با خبرنگار ما، گفت: نوشیدنیهای بسیار داغ یکی از دلایل احتمالی سرطان مری است و علت آن دمای زیاد این نوشیدنیها است و به خود آنها ارتباطی ندارد.یزدانی افزود: به احتمال فراوان ایرانیها از این نتایج خوشحال نخواهند شد چرا که سماورهایشان دائم روشن بوده و بعضی از صاحب نظران می گویند بهترین چای جهان را در ایران میتوان نوشید.این پزشک طبسنتی تصریح کرد: بسیاری از مردم عادت دارند چای داغ بنوشند و چای داغ را فقط داخل نعلبکی می ریزند تا خنک شود و بتوانند بنوشند.وی گفت: نتایج، نشان می دهد نوشیدن چای بسیار داغ با افزایش شدید خطر ابتلا به سرطان مری ارتباط بسیار نزدیکی دارد.بر اساس یافتههای دانشمندان و پزشکان بهتر است چای را خنک و به دفعات کم در طول روز نوشید تا از تبعات پس از آن در امان ماند.وی نوشیدن چای کم رنگ، ولرم وحداکثر سه بار در روز تاکید کرد و افزود: خوردن چای داغ و دهان سوز، احتمال ابتلا به سرطان معده و مری را به شدت افزایش میدهد.میرانزاده ادامه داد: در برخی از موارد چایی داغ موجب زخم معده هم شده و رفلاکس را در معده افزایش میدهد.این پزشک عمومی توصیه کرد: چای باید در استکانهای کوچک و حداکثر سه بار در روز و به صورت کم رنگ نوشیده شود و هیچگاه چای را به صورت غلیظ، داغ و در لیوان مصرف نشود.حسین یزدانی پزشک طب سنتی در گفتوگو با خبرنگار ما، گفت: نوشیدنیهای بسیار داغ یکی از دلایل احتمالی سرطان مری است و علت آن دمای زیاد این نوشیدنیها است و به خود آنها ارتباطی ندارد.یزدانی افزود: به احتمال فراوان ایرانیها از این نتایج خوشحال نخواهند شد چرا که سماورهایشان دائم روشن بوده و بعضی از صاحب نظران می گویند بهترین چای جهان را در ایران میتوان نوشید.این پزشک طبسنتی تصریح کرد: بسیاری از مردم عادت دارند چای داغ بنوشند و چای داغ را فقط داخل نعلبکی می ریزند تا خنک شود و بتوانند بنوشند.وی گفت: نتایج، نشان می دهد نوشیدن چای بسیار داغ با افزایش شدید خطر ابتلا به سرطان مری ارتباط بسیار نزدیکی دارد.بر اساس یافتههای دانشمندان و پزشکان بهتر است چای را خنک و به دفعات کم در طول روز نوشید تا از تبعات پس از آن در امان ماند.
منبع: ابلاغ نیوز
مطالب بیشتر:
نحوه مصرف سیاه دانه
چند توصیه طب سنتی برای درمان کبد چرب
آیا طب سوزنی یائسگی زود رس را درمان میکند؟