عمل ترمیم بینی
عملی است برای بازسازی و اصلاح ایراد هایی که در اثر عمل بینی قبلی به وجود آمده است.در برخی موارد ترمیم جراحی های بینی به نکات ریزی توجه نکرده و باعث به وجودن آمدن نقص های کوچک می شود که باعث می شود بیمار از عمل زیبایی بینی خود رضایت کامل را نداشته باشد.مثلا اگر در عمل بینی اول به بزرگ بودن توربینیت های بینی توجهی نشود بیمار برای عمل ترمیم بینی دوباره به متخصص مراجعه کرده و نقایص جراحی بینی اول برای اصلاح گرفتگی بینی انجام می شود.برای ترمیم بینی بهترین جراح بینی به موقعیت قرار گیری غضروف های درون بینی و همچنین ایراد های به وجود آمده در عمل بینی اول توجه می کند. همچنین موقعیت بینی پیش از جراحی بینی اول نیز بررسی می شود.
جراحی زیبابی بینی
بعد از اینکه بیمار برای جراحی زیبایی بینی اقدام می کند انتظار دارد جراح بینی خوب بتواند تمامی عیب های بینی وی را بررسی کند و بتواند بینی جدید را طوری برای وی ترمیم کند که از تمامی جوانب با صورت وی هم خوانی داشته باشد.در این مواقع سوراخ های بینی و پشت بینی و دیگر نقاط تغییر پیدا می کند.این جراحی بینی از اهمیت بالایی برخوردار می باشد زیرا بینی باید به صورت اصولی بازسازی شود تا بعد از گذشت چند سال بینی با مشکلات دیگر مواجه نشود زیرا در این صورت بینی به عمل ترمیم بینی احتیاج خواهد داشت که پچیده تر و همچنین هزینه بر تر خواهد بود.
جراح بینی خود را با دقت انتخاب کنید
برای اینکه بخواهیم جراحی بینی انجام بدهیم در ابتدا باید جراح بینی خوبی را انتخاب کنیم زیرا بسیاری از افرادی که نیاز به جراحی ترمیم بینی پیدا کرده اند.این مرحله مهم پیش از جراحی بینی را با جدیت دنبال نکرده اند و یا اینکه تنها قیمت ارزان را ملاکی برای انتخاب جراح بینی خود قرار داده اند.بسیاری از این افراد از جراحی بینی خود پشیمان شده اند هر چند که عمل ترمیم بینی می تواند تا حدود زیادی مشکلات این گونه افراد را برطرف کند اما در برخی از موارد حاد که بینی به مقدار زیادی در جراحی بینی اولیه آسیب دیده شده است.بینی این افراد تنها مقداری بهبود پیدا میکند و به زیبایی قبل از جراحی بینی نخواهد شد. پس برای اینکه جراح بینی برای عمل بینی خود انتخاب کنید.
چرا جراحی بینی ترمیمی بینی انجام دهیم؟
علت های فراوانی برای جراحی ترمیم بینی می توان بیان کرد. پر واضح است که هر چقدر این عیوب بیشتر باشد احتمال رسیدن به نتیجه مطلوب کاهش پیدا می کند.کسانی که متقاضیان جراحی بینی ترمیمی هستند معمولا دارای مشکلات زیر هستند.تیغه یا همان اسکلت بینی اگر محکم نباشد به مرور زمان باعث افتادگی نوک بینی می شود. این نوع از مشکلات با جراحان بینی متبحر برطرف خواهند شد.
مشکلات برطرف شده در عمل ترمیم بینی
اگر غضروف هایی که باعث به وجود آمدن قوز بینی شده است به مقدار مناسب برداشته نشده و بینی همچنان دارای برآمدگی است. این نقص به جا مانده از جراحی بینی اول را به راحتی می توان برطرف کرد.مشکلاتی مانند کجی بینی و انحراف بینی اگر در عمل جراحی بینی اول اصلاح نشده است با جراحی ترمیمی بینی قابل حل است.هنگامی که بافت بینی بیشتر از حد نیاز برداشته شده است و با این امر در قسمت پشت و یا دیواره بینی باعث ایجاد فرورفتگی شده و یا بینی بیش از اندازه سربالا شده است.این مشکلات به تجربه مهارت بالای جراح بینی نیاز دارد و برای حل آن معمولا در ابتدا به محم کردن اسکلت بینی می پردازند و غضروف ها و یا استخوان ها از قسمت های دیگر همان شخص مانند غضروف درون بینی و یا لاله گوش برداشته می شود.این جراحی بینی مقداری سخت بوده و نمی توان نتیجه آن را به خوبی حدس زد. از مشکل ترین عمل های ترمیمی جراحی بینی زمانی است که پوست در هنگام عمل بینی اول و یا بعد از آن آسیب دیده باشد.گاهی اوقات حتی ترمیم برای این بیماران مقدور نیست.
چه میزان جراحی بینی ترمیمی تاثیرگذار است؟
از آنجایی که شرایط یک بینی عمل نشده کاملا با بینی های کار شده متفاوت است. جراح بینی باید بسیار متبحر بوده و تا بتواند با تجربه بالای خود آماده ترمیم هر نوع نقصی باشد.بیمار باید به درستی قبل از عمل بینی بررسی شود و جراح بینی با توجه به توانایی خود اقدام به عمل بینی بکند.تمامی شرایط نیز باید با بیمار در میان گذاشته شده تا توقع آنها نسبت به جراحی بینی بالا نباشد و عیب ها و محدودیت های این جراحی بینی را بداند تا علاوه بر زیبایی سلامتی شخص نیز حفظ شود.پس می توان گفت میزان موثر بودن این جراحی بینی به نقایص شما و مهارت جراح بینی بستگی خواهد داشت.
چه زمانی باید جراحی بینی ترمیمی انجام بگیرد؟
هنوز هم بین جراحان بینی مختلف درباره جواب این سوال اختلاف نظرهایی وجود دارد. گاهی اوقات پیشنهاد می شود که حداقل 1سال از انجام عمل بینی اول گذشته باشد و پس از آن برای عمل ترمیم بینی تصمیم گیری شود.اما گاهی هم گفته شده که بعضی از نقایص بینی را قبل از یک سال می توان برطرف کرد.ایراداتی مانند از بین بردن برآمدگی استخون کوچکی که جراح بینی فراموش کرده و بعد از اینکه از عمل بینی اول شش ماه گذشته باشد به راحتی عمل ترمیم بینی برای این امر صورت می گیرد. در هر صورت جراح بینی شما با معاینه می توان این تصمیم را بگیرد.
اهمیت انتخاب جراح بینی در عمل ترمیم بینی
در برخی از موردهای عمل جراحی بینی ترمیمی به علت ایرادات فراوان جراح بینی با مشکل روبه رو شده و مجبور است که از بافت های دیگر برای اصلاح موقعیت به وجود آمده استفاده کند.مخصوصا زمانی که در قسمت های سوراخ بینی و بالای حلقه بینی فرورفتگی ایجاد شده باشد برداشتن غضروف از منطقه دیگر در عمل ترمیم بینی صورت می گیرد.جراح بینی به نوع بینی شخص از لحاظ استخوانی و گوشتی بودن توجه می کند و با آنها درباره نتیجه جراحی بینی ترمیمی صحبت می کند تا انتظارات بیماران بعد از جراحی بینی ترمیمی واقع بینانه باشد.به دلایل گفته شده جراح بینی باید بتواند برای این بینی های آسیب دیده راه حل جراحی بینی مناسبی را ارائه دهد تا بینی بتواند ترمیم پیدا کند و مشکلات بینی تا حد قابل ملاحظه ایی کاهش پیدا کند .
قبل از عمل ترمیم بینی چه اقداماتی باید انجام بگیرد ؟
مانند جراحی بینی که با هدف زیبایی و برای اولین بار انجام می گیرد باید عکس برداری های لازم انجام بگیرد.در صورتی که اختلالات تنفسی در اثر جراحی بینی اولیه به وجود آمده باشد ممکن است جراح بینی به نتیجه عکس برداری های سی تی اسکن بینی و سینوس ها ، آندوسکوپی بینی و سینوس ها نیاز داشته باشد تا بتواند جراحی ترمیمی بینی را به درستی انجام بدهد.در غیر این صورت عکس برداری های معمولی که در زوایای مختلف انجام میگیرد از بیمار گرفته می شود تا جراح بینی بتواند نقایص ظاهری بینی و همچنین تاثیر آن در صورت را متوجه شود .در صورتی که برای جراحی ترمیمی بینی به جراح بینی دیگری مراجعه کرده اید که از جراحی بینی اولیه شما با خبر نمی باشد باید درباره جراحی بینی ابتدایی خود اطلاعاتی را در اختیار جراح بینی قرار دهید و عکس های بینی و بدون عمل بینی را در اختیار پزشک قرار دهید.اگر برای عمل ترمیم بینی به بیهوشی نیاز باشد باید تمامی آزمایشات روتین پیش از جراحی بینی انجام بگیرد.
اهمیت پوست بینی در جراحی ترمیمی بینی
در جراحی بینی اولیه به دلیل برش ها زخم هایی ایجاد شده و بافت های جدید تشکیل شده اند.جراح بینی دوباره باید برش ها را ایجاد کند که مقداری برای جراح بینی محدودیت ایجاد می کند و به همین دلیل برش ها در پوست بینی باید به گونه ایی ایجاد شود که آسیبی به پوست وارد نشود.در مواردی که پوست بینی در جراحی بینی اولیه بینی آسیب شدیدی وارد شده باشد جراحی ترمیمی بینی به سختی انجام میگرد و باید توسط یک متخصص متبحر انجام بگیرد.
تغییرات پوست در عمل بینی
از مهم ترین مشکلاتی که در عمل ترمیمی بینی وجود دارد مواجه شدن با آسیب های وارد شده به نسج نرم در جراحی بینی اولیه می باشد.البته باید بدانبد که در هر نوع از عمل جراحی بینی به نسج نرم ،عضله ها و پوست بینی آسیب خواهد رسید زیرا جراح بینی باید آنها را تغییر بدهد تا بتواند ساختار جدیدی را برای بینی بسازد.تفاوتی که در عمل ترمیمی بینی با جراحی بینی اولیه دارد این است که بافت دست خورده بینی دیگر نمی تواند به مانند اول التهاب ها،زخم ها و ورم های به وجود آمده را به راحتی تحمل کند.جراحی ترمیم بینی، خود در بستری آسیب دیده انجام می گیرد و فرد دیگر نباید منتظر نتیجه ایده آل به مانند عمل بینی ابتدایی خود باشد زیرا همانطور که این عمل بینی از نامش پیداست به ترمیم بینی می پردازد و تا جای ممکن برای زیبایی بینی نیز تلاش خواهد شد.
منبع: meighani.com
مطالب بیشتر:
کک و مک صورت و راه های درمان
جراحی پلاستیک صورت چیست؟
جای زخم بعد از عمل ماموپلاستی