پروتئین بوقلمون بیشتر است یا مرغ
پروتئین جزء ضروری یک رژیم متعادل محسوب می شود. مرغ و بوقلمون از منابع مختلف قابل تهیه هستند و از محبوب ترین مواد غذایی سرشار از پروتئین محسوب می شوند. در این مطلب به بررسی پروتئین بوقلمون بیشتر است یا مرغ می پردازیم.
پروتئین بوقلمون بیشتر است یا مرغ
پروتئین موجود در گوشت سفید
بیشتر گوشت سفید مرغ و بوقلمون از سینه ها و بال های آنها تهیه می شود. این رنگ در مقایسه با قسمت های تیره مرغ سفیدتر به نظر می رسد زیرا محتوای پروتئین میوگلوبین کمتری دارد. میوگلوبین اکسیژن را درون ماهیچه منتقل و ذخیره می کند و مسئول رنگ قهوه ای مایل به قرمز برش های تیره تر گوشت است.
گوشت سینه
گوشت سینه به دلیل داشتن پروتئین بالا و کالری کم یکی از پرطرفدارترین مواد غذایی در طیور به ویژه در بین علاقمندان به ورزش و رژیم غذایی است. در اینجا مقایسه محتوای پروتئین یک اونس معادل 28 گرم گوشت تفت داده شده سینه آورده شده است:
- سینه مرغ: 9 گرم
- سینه بوقلمون: 8 گرم
مرغ با یک گرم پروتئین بیشتر از بوقلمون در هر اونس یعنی 28 گرم گوشت پیشتاز است. با این حال، از نظر تغذیه این تفاوت ناچیز به نظر می رسد. هر یک از آنها می تواند پروتئین مناسبی برای یک وعده غذایی باشد.
گوشت بال
پروتئین بوقلمون بیشتر است یا مرغ
گوشت سفید بال مرغ و بوقلمون از نظر ارزش غذایی بسیار شبیه به گوشت سینه هستند. محتوای پروتئین به ویژه برای هر دو پرنده در مقایسه با گوشت سینه تقریبا یکسان است. هر دو گوشت بال مرغ و بوقلمون مقدار یکسانی پروتئین در هر اونس یعنی 28 گرم حدود 9 گرم (4 ، 5) را برای بدن تامین می کند.
پروتئین در گوشت تیره
اصطلاح “تیره” برای توصیف برش های گوشت با رنگ قهوه ای مایل به قرمز استفاده می شود. برش ها به دلیل غلظت بالای پروتئین میوگلوبین دارای این رنگدانه هستند. از آنجا که میوگلوبین به انتقال و ذخیره اکسیژن در سلول های ماهیچه ای کمک می کند، گوشت تیره به طور معمول در گروه های عضلانی فعال تری مانند ساق و ران مرغ و بوقلمون یافت می شود.
گوشت ساق
پروتئین بوقلمون بیشتر است یا مرغ
گوشت ساق مرغ و بوقلمون مقدار مساوی پروتئین در هر اونس یعنی 28 گرم حدود 8 گرم (6 ، 7) را برای بدن تامین می کند.
گوشت ران
گوشت ران مرغ و بوقلمون یک گرم پروتئین اضافی در مقایسه با مرغ (8 ، 9) برای بدن فراهم می کند:
- ران مرغ: 7 گرم
- ران بوقلمون: 8 گرم
اگرچه گوشت ران بوقلمون از نظر فنی منبع پروتئین بالاتری در این مقایسه است، اما یک گرم پروتئین در هر اونس یعنی 28 گرم بعید به نظر می رسد در کل تفاوت زیادی ایجاد کند. هر یک از این دو گزینه هنوز به عنوان منبع خوبی از پروتئین با کیفیت بالا شناخته می شود.
کدام گوشت سالم تر است؟
پروتئین بوقلمون بیشتر است یا مرغ
مرغ و بوقلمون پروتئین با کیفیت بالا را ارائه می دهند و می توانند جزء سالم رژیم متعادل باشند، اما به خاطر داشته باشید مصرف بیش از حد هر ماده غذایی منفرد از جمله گوشت می تواند پیامدهای منفی بر سلامتی داشته باشد. گنجاندن مقادیر متوسط مرغ یا بوقلمون در رژیم غذایی می تواند راهی سالم برای تامین نیاز پروتئین باشد، اگرچه پروتئین تنها ماده مغذی بوقلمون و مرغ نیست.هنگام تصمیم گیری در مورد اینکه کدام گزینه بهترین نیازهای تغذیه ای شخصی و اهداف سلامتی را برآورده می کند، کل محتوای ارزش غذایی شامل کالری، چربی، ویتامین ها و مواد معدنی باید در کنار پروتئین مورد توجه قرار گیرد.
منبع : وبسایت دکتر سلام
مطالب بیشتر :
خوراکی هایی که اضطراب را شدید می کنند
تعریق بیش از حد شبانه نشانه چیست
با مصرف سویا استخوان هایتان را تقویت کنید